11 Kasım 2010 Perşembe

Sarımsaklı Yoğurtlu Karnıbahar Kızartması



Malzemeler:
1 orta boy karnıbahar
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
2 yumurta
Kızartmak için yağ, tuz


Yapılışı:
Karnıbaharı eşit büyüklükte parçalara ayırıp 15 dk kadar haşlayın. Haşlanan karnıbaharları ayrı bir yerde iyice çırptığınız yumurtaya bulayıp kızartın. Üzerine sarımsaklı yoğurt döküp servis edin.
 *Karnıbahar kızarmasına rağmen çok hafif bir yemek olduğu için benim favorilerimdendir.



4 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

hımm bu karnıbahar sevilmezmi hiç bayıla bayıla yerim :=)
ellerine sağlık tatlım afiyet bal olsun

anneanneninemekleri dedi ki...

Ellerine sağlık nefis görünüyor,sarımsaklı yoğurtlu herşey güzel oluyor.

Mutluanne dedi ki...

Ayy olsada yesek mis gibi,canım çekti valla bayılırım
sevgiler

FatmaCan dedi ki...

Gerçekten çok lezzetliydi bayıla bayıla yedim :) Herkese teşekkürler