Malzemeler:
1 orta boy karnıbahar
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
2 yumurta
Kızartmak için yağ, tuz
Yapılışı:
Karnıbaharı eşit büyüklükte parçalara ayırıp 15 dk kadar haşlayın. Haşlanan karnıbaharları ayrı bir yerde iyice çırptığınız yumurtaya bulayıp kızartın. Üzerine sarımsaklı yoğurt döküp servis edin.
*Karnıbahar kızarmasına rağmen çok hafif bir yemek olduğu için benim favorilerimdendir.
4 yorum:
hımm bu karnıbahar sevilmezmi hiç bayıla bayıla yerim :=)
ellerine sağlık tatlım afiyet bal olsun
Ellerine sağlık nefis görünüyor,sarımsaklı yoğurtlu herşey güzel oluyor.
Ayy olsada yesek mis gibi,canım çekti valla bayılırım
sevgiler
Gerçekten çok lezzetliydi bayıla bayıla yedim :) Herkese teşekkürler
Yorum Gönder